Vitesse – VVV Venlo, 22 december 2019

Voetbalwedstrijd VitesseVVV Venlo

Een goede afsluiter van de eerste seizoenshelft

Voor de wedstrijd

Op zondagmiddag 22 december 2019 vertrokken we rond 15:30 richting het Gelredome voor de laatste thuiswedstrijd van dit kalenderjaar. De wedstrijd van Vitesse begon om 16:45, waardoor we besloten om een broodje in het stadion te eten. Nadat we gegeten hadden, gingen we naar onze zitplekken. Een overwinning op VVV leek ons van tevoren haalbaar, zeker nadat het in de afgelopen wedstrijden onder Oosting als nieuwe tijdelijke trainer best goed ging.

Gelredome

De dag voor de wedstrijd van Vitesse was het gevecht tussen Rico Verhoeven en Badr Hari in het Gelredome geweest, maar alles was op tijd opgeruimd voor de voetbalwedstrijd. De sfeer was bovendien een stuk beter, vooral nadat er positieve resultaten zijn geboekt na de vijf nederlagen onder Slutsky.

Wedstrijd

De eerste 20/25 minuten gebeurde er aan beide kanten niet veel. In de 27e minuut scoorde Bazoer met een mooie knal en dit was de openingstreffer. Een aantal minuten later zorgde Matavz voor de 2-0, waardoor er met een mooie marge de rust werd gehaald. In de tweede helft werd er ook lange tijd niet gescoord, totdat Linssen in de 71e minuut voor de 3-0 zorgde. Al met al was Vitesse qua aantal kansen, balbezit en doelpunten beter, waardoor de overwinning terecht was.

Na de winterstop speelt Vitesse uitwedstrijden tegen Fortuna Sittard en Heracles Almelo (KNVB Beker) en een thuiswedstrijd tegen Emmen. Dit zijn belangrijke wedstrijden met het oog op Europees voetbal. Als alle wedstrijden worden gewonnen, dan staat Vitesse er goed voor in zowel de competitie als in de beker. De eerste seizoenshelft begon goed, maar na vijf verliespartijen is de goede start van Vitesse ongedaan gemaakt. Hopelijk verloopt de tweede seizoenshelft daarom stabieler en wordt er hopelijk veel gewonnen.

Tips

Tickets zijn op de volgende site te bestellen: https://www.vitesse.nl/nl/tickets/nuindeverkoop Parkeren kan bij het stadion zelf door het bestellen van een parkeerticket of door in de omgeving van winkelcentrum Kronenburg te parkeren. Als je de auto bij Kronenburg parkeert is de loopafstand naar het stadion ongeveer 10 minuten. Met het OV is het stadion ook goed bereikbaar door vanaf Arnhem Centraal lijn 7 richting Rijkerswoerd of lijn 331 richting Nijmegen te nemen. In het stadion zelf kan je eten/drinken bestellen via een Gelredome wallet: https://gelredome.nl/nl/wallet

Plaats een reactie

13 + acht =