Vitesse – FC Utrecht (nr. 4 wedstrijd)

Voetbalwedstrijd VitesseFC Utrecht

Eindstand 2-1

Een enorme blunder van FC Utrecht-keeper Maarten Paes heeft Vitesse zaterdag in Arnhem een 2-1-overwinning opgeleverd. In Rotterdam leed FC Twente bij Sparta met dezelfde cijfers de derde nederlaag op rij.

Bij Vitesse-FC Utrecht werd het al vroeg 1-0, toen verdediger Max Clark overtuigend raak kopte bij een hoekschop. Vlak daarvoor bracht de GelreDome een fraai eerbetoon aan clubicoon Theo Bos, die in 2013 overleed en zaterdag 54 jaar zou zijn geworden.

Wedstrijdervaring Vitesse – FC Utrecht, 5 oktober 2019

Een spannende wedstrijd met van beide kanten een aantal slordigheden.

Om 18:45 vertrokken we richting Gelredome voor de wedstrijd Vitesse-FC Utrecht. Deze wedstrijd is belangrijk voor zowel Vitesse als FC Utrecht om hoog te eindigen en mee te mogen doen aan play-offs voor Europees Voetbal. Afgelopen seizoen heeft Vitesse de wedstrijd om de plays offs verloren van Utrecht. Hopelijk dat ze revanche kunnen nemen.

Deze wedstrijd stond in het teken van Theo Bos, die helaas te jong is overleden. Vandaag was het de verjaardag van deze grote clubicoon. Tijdens de 4e minuut, rugnummer van Bos, werd er stilgestaan bij hem.

Het was zeker een spannende wedstrijden met onzorgvuldigheden van beide kanten. Clark scoorde als eerste vanuit een hoekshop. Vlak voor rust werd Tannane neergehaald en het spel mocht helaas doorgaan. Tannane moest het via met brancard verlaten. Uit de hoekshop die hierop volgde scoorde  FC Utrecht.

In de tweede helft blunderde de keeper van FC Utrecht na een inzet van Tim Matavz en dat bracht de eindstand op 2-1. Vitesse heeft dus goede zaken gedaan en heeft net als Ajax en PSV 20 punten.

We vonden het een indrukwekkende vertoning.

Vitesse – FC Utrecht (nr. 4 wedstrijd)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

veertien − 5 =

Schuiven naar boven