Vitesse – ADO den Haag, 26 oktober 2019

Voetbalwedstrijd VitesseADO den Haag

Een onnodige nederlaag in een rumoerige week

Reis

Op zaterdagavond 26 oktober 2019 vertrokken we rond 18:45 richting het Gelredome, om de wedstrijd tussen Vitesse en ADO te zien. Vooraf hadden we hoge verwachtingen van deze wedstrijd, omdat Vitesse in punten gelijk stond met PSV en slechts drie punten achter Ajax stond. ADO kende een duidelijke mindere start, aangezien het in de onderste regionen van de ranglijst stond.

Stadion

Toen we richting het stadion liepen, viel ons meteen op dat er meer agenten dan normaal aanwezig waren. Er was bovendien een gedeelte afgezet met hekken, waarachter de supportersbussen van ADO stonden. Eenmaal aangekomen in het stadion, bestelden we wat te drinken en zochten we onze vaste zitplekken op.

Wedstrijd

De wedstrijd zelf verliep voor Vitesse dramatisch: binnen 6 minuten was de eindstand na doelpunten van Summerville en Immers al bereikt (0-2). In de rest van de wedstrijd had Vitesse het overwicht qua aantal kansen en qua balbezit, maar er werd niet meer gescoord door beide ploegen.

Afloop

Na afloop waren we behoorlijk teleurgesteld in het resultaat. Vitesse kende een goede seizoenstart, waardoor deze nederlaag erg onnodig leek. Op de training in de week voorafgaande de wedstrijd was er een opstootje waarbij Bazoer een negatieve rol speelde. Wellicht was dat van invloed op de scherpte van de andere spelers tijdens de wedstrijd. Al met al gingen we dus gefrustreerd naar huis.

Tips

Tickets zijn op de volgende site te bestellen: https://www.vitesse.nl/nl/tickets/nuindeverkoop Parkeren kan bij het stadion zelf door het bestellen van een parkeerticket of door in de omgeving van winkelcentrum Kronenburg te parkeren. Als je de auto bij Kronenburg parkeert is de loopafstand naar het stadion ongeveer 10 minuten. Met het OV is het stadion ook goed bereikbaar door vanaf Arnhem Centraal lijn 7 richting Rijkerswoerd of lijn 331 richting Nijmegen te nemen. In het stadion zelf kan je eten/drinken bestellen via een Gelredome wallet: https://gelredome.nl/nl/wallet  

Vitesse – ADO den Haag, 26 oktober 2019

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

dertien + vier =

Schuiven naar boven