Wij zijn erg te spreken over Fletcher Hotels. Het zijn relatief goedkope hotels en qua ontbijt en diner hebben zij het goed voor elkaar. Vaak liggen zij in een prettige en rustige omgeving. Hier in Nederland zijn er veel mooie plekjes om naar toe te gaan en is er voor ieder wat wils. 
Hieronder kunt u meer lezen over de Fletcher Hotels waar wij zijn geweest.

Zie hieronder onze ervaringen met Fletcher Hotels.

Wijzelf hebben enkele malen via Booking.com hotels gereserveerd. Alhoewel niet iedereen goede ervaringen met Booking.com heeft, hebben wij zelf geen problemen ondervonden. In Londen zaten we op kamers van de universiteit van Londen. Dit met een gezin met totaal 4 gezinsleden. Dit zullen we niet meer zo gauw doen, omdat de kamers achteraf gezien best wel klein waren en er geen airco was. Deze juli maand bleek er achteraf een grote hittegolf te zijn.  We zaten in een rustig gedeelte van Londen en in zo’n grote, drukke stad met zoveel mensen op de been is dat best wel fijn om de rust te hebben. Toch zouden we als we nog een keer naar Londen toe gaan met een georganiseerde busreis gaan en voor een hotelkamer met airco kiezen. De stad stond regelmatig vast qua verkeer en daardoor konden we ook minder van Londen zien. 

Het Holiday Inn hotel was erg prettig. Wij vonden het fijn om ’s avonds beneden te zitten en om spelletjes te kunnen doen. Het ontbijt en het diner was prima! Parkeerplaats bij het hotel en het centrum is goed bereikbaar, lopend of met openbaar vervoer.

Zie hieronder onze ervaringen met Booking.com!

Dag Uitjes

Wij wonen in het oosten van het land en daar zijn een heleboel uitjes om naar toe te gaan. Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Zwolle, Deventer zijn onder andere mooie steden om naar toe gaan. De Hoge Veluwe en de Posbank zijn mooie natuurgebieden. 

Zie hieronder onze ervaringen qua dag uitjes!