PSV – VFL Wolfsburg, woensdag 17 juli 2019

Wedstrijd PSVVFL Wolfsburg FC

De open dag van een topclub

Open dag

Op 17 juli vertrokken we vanuit Arnhem richting Eindhoven, een autorit van ongeveer 45 minuten. PSV hield een open dag, waarbij allerlei activiteiten werden georganiseerd. Het leek ons leuk om dit een keer mee te maken en met VFL Wolfsburg stond er een mooie wedstrijd op het programma. Rond 17:30 arriveerden we in Eindhoven, waar we onze auto parkeerden in een woonwijk nabij het Philips Stadion. De wedstrijd zelf begon om 19:00.

Spelersbus

Het was een zonnige dag, waardoor we zin hadden in de wedstrijd. PSV was in voorbereiding voor de Champions League wedstrijden tegen FC Basel. Toen we nog buiten het stadion waren, zagen we de spelersbus van PSV onder luid gejuich aankomen bij het stadion. Vervolgens gingen we het stadion binnen, waar we een wallet kochten. Na het bestellen van drinken en een broodje liepen we naar onze zitplekken. We hadden een mooi overzicht over het veld.

Presentatie spelers PSV

De spelers van PSV werden voorafgaand aan de wedstrijd aan het publiek gepresenteerd, waardoor de sfeer er meteen goed in zat. Na 5 minuten spelen was het enthousiasme al enigszins bekoeld, toen Arnold de 0-1 voor Wolfsburg scoorde. 5 minuten voor rust kwam Wolfsburg zelfs op een 0-2 voorsprong door een doelpunt van William. In de tweede helft was er nauwelijks verbetering in het spel van PSV en de eindstand werd 0-2. De fans waren duidelijk niet tevreden over het door PSV vertoonde spel.

Afloop

Na afloop liepen we toch een beetje teleurgesteld richting onze auto. Het spel van PSV was niet best, waardoor de sfeer toch iets minder werd. Desondanks vonden we de open dag van PSV toch goed georganiseerd en hebben we ons vermaakt.

Tips

Parkeren is mogelijk bij het stadion zelf, bij parkeergarage Vonderweg en bij P1 Parking Mathildelaan. In het stadion kan met een wallet worden betaald. De wallet zelf moet met de pin worden betaald.

Plaats een reactie

twee × drie =