Go Ahead Eagles – RKC Waalwijk, 26 april 2019

Voetbalwedstrijd Go Ahead EaglesRKC Waalwijk

Strijd om de play-offs voor promotie

Op vrijdag 26 april 2019 vertrokken we vanuit Arnhem naar de Adelaarhorst in Deventer,een rit van ongeveer 40 minuten. Bij aankomst in Deventer parkeerden we de auto in een woonwijk nabij het stadion van Go Ahead Eagles. Na ongeveer 10-15 minuten gelopen tehebben, kwamen we bij het stadion aan. Net als de Vijverberg in Doetinchem, heeft de Adelaarshorst een authentieke sfeer waar we van genoten.

Het was een redelijk warme dag, dus bij aankomst besloten we meteen drinken te gaan kopen. Na wat gedronken te hebben, liepen we vlak voor de wedstrijd begon naar onze zitplekken. We liepen eerst de verkeerde kant van het stadion op, waardoor we meer tijd kwamen om onze plekken aan de andere kant van het stadion te vinden. Toen we binnenkwamen, zagen we dat onze plekken dicht op het veld waren. Dit zorgde ervoor dat
we de wedstrijd goed konden zien en de sfeer goed konden proeven.

De wedstrijd zelf was voor Go Ahead gezien niet al te best: in de eerste helft scoorde RKC hun eerste doelpunt. Vrijwel in het begin van de tweede helft scoorde RKC nog een doelpunt, waarna Go Ahead na ruim 10 minuten spelen terugkwam tot 1-2. In de eindfase van de wedstrijd scoorde RKC nog tweemaal, waardoor Go Ahead uiteindelijk een kansloze 1-4 nederlaag leed.

Over het algemeen zat de sfeer er goed in, ondanks het zwakke spel van Go Ahead. Omdat Go Ahead al vrijwel zeker was van de play-offs, werd de nederlaag niet fataal. De thuisfans waren uiteraard niet tevreden, maar er leek al vrij snel na het fluitsignaal berusting in de nederlaag te zijn. We vonden de wedstrijd zelf matig, maar desondanks hebben we toch genoten van de sfeer.

Parkeren kan bij de P2-parkeerplaats achter de Hogeschool Saxion (Berkelweg in Deventer). Er kan tevens in de parkeergarages Beestenmarkt en Stationsplein worden geparkeerd. Bij het stadion kan met muntjes worden betaald. De munten zelf kunnen met zowel de pin als contant worden betaald.

Go Ahead Eagles – RKC Waalwijk, 26 april 2019

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

13 − 4 =

Schuiven naar boven