Fletcher Landgoed Hotel Holthurnsche Hof (Berg en Dal)

Via de website www.hotelgeschenk.nl/zomer2019 (dit is de actiesite van hotelketen Fletcher Hotels) hebben we een hotelnacht geboekt bij Fletcher Landgoed Hotel Holthurnsche Hof (Berg en Dal).

We hadden 1 hotelovernachting geboekt van donderdag 26 september op vrijdag 27 september 2019.


Over het hotel (hotelinformatie van Fletcher Hotels)

Op een prachtig 19e-eeuws landgoed, tussen de heuvels van Berg en Dal, ligt Fletcher Landgoed Hotel Holthurnsche Hof. Volg mooie fiets- en wandelroutes door de natuurgebieden de Ooijpolder en Millingerwaard of bezoek de nabijgelegen historische binnenstad van Nijmegen. Sluit uw dag af met een culinair diner in het à la carte restaurant of kom tot rust in de lounge met open haard. Wist u dat dit luxe hotel ook twee dakterrassen met een geweldig panoramisch uitzicht en een kapel voor private dining en trouwerijen heeft?


Dit hotel was inderdaad een prachtig hotel in een bosrijke omgeving. Vanaf 15:00 uur konden we onze intrede maken in het hotel. Via Google Maps werden we bij de rotonde (vanuit Nijmegen bekeken) rechtdoor verwezen en kwamen we via een doodlopend weggetje aan de achterkant van het Fletcher Hotel binnen. Hier leek het alsof we over een stoep heen moesten rijden om bij de grote parkeerplaats te komen. Achteraf bleek dat we beter rechtsaf bij de rotonde hadden kunnen gaan. Dan zouden we aan de goede kant van het hotel zijn binnengekomen.
Jammer genoeg was de bewegwijzering naar het hotel niet echt goed aangegeven.

Het hotel had een zeer ruime kamer met een tweepersoonsbed, een tv, een klein zitje en een  badkamer. Zulke grote hotelkamers kom je niet gauw tegen. We waren hier dus erg over te spreken.

Helaas hadden we het weer niet mee en was vooral donderdag een regenachtige dag. Toch besloten we een ronde te maken in het nabijgelegen bos. Hierbij werd wederom slecht de route aangegeven. We begaven ons op privé terrein, waarbij met een bordje werd aangegeven dat je er wel mocht wandelen. Iets verderop was er weer een privé terrein en daar mocht je dan weer niet verder lopen. Uiteindelijk zijn we via een pad in->weglaten het bos ingelopen. Daar liepen we nog redelijk beschut tegen de regen. Achteraf gezien was het heerlijk om dit kleine rondje te lopen.

Daarna wilden we graag een kopje koffie drinken. In de hal stond een koffieapparaat maar de koffie was voor de bezoekers van de conferentiezalen. Wij als hotelgasten konden koffie bestellen in de bar. Hier zat 1 persoon aan een wijntje en we hebben 5 tot 10 minuten staan wachten, maar helaas kwam niemand van het personeel ons helpen, jammer. Toen zijn we maar weer naar onze kamer gegaan. Daar hebben we een lekkere tv avond gehouden en nog wat gelezen.

De volgende ochtend hebben we genoten van een heerlijk ontbijt. Omdat we voor 11:00 uur het hotel moesten verlaten en gezien het regenachtige weer, hadden we besloten om weer vroeg richting huis te vertrekken.

Ondanks het slechte weer hebben we genoten van het mooie en luxe Fletcher hotel in Berg en Dal, mede gezien de ruime kamer en het uitgebreide ontbijt.

Aandachtspunten/verbeterpunten voor dit Fletcher hotel zijn de bewegwijzering, de wandelroutes in de nabijheid van het hotel en de niet aanwezige bediening in de bar.

Plaats een reactie

tien + negentien =